Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

General discussion relating to the O2 Joggler, from the default O2 setup, to alternative operating systems and applications.
Post Reply
gforums
Posts: 31
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:53 pm

Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by gforums » Sun Mar 19, 2017 10:26 am

Hi guys,

just a short note, because I didn't find an actual informartion on our forum:

Using roobarb's squeeze OS (external usb), I could install LMS nightly 7.9.1 from the official deb file:
(wget http://downloads.slimdevices.com/nightl ... 5_i386.deb)

This version is running fine with the latest YouTube Plugin:
http://forums.slimdevices.com/showthrea ... n-(API-v3)


With the stable LMS 7.8 I had trouble conecting to YouTube.

So if anyone want's to give it a try..!

-christian

Error
Posts: 243
Joined: Wed Sep 18, 2013 2:13 pm

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by Error » Wed Apr 26, 2017 8:28 am

will this work on Buzz' Xubuntu version also?
I'm missing the Youtube functionality!

gforums
Posts: 31
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:53 pm

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by gforums » Mon May 01, 2017 7:13 pm

I didn't try it, but it should...

en1gm4
Posts: 9
Joined: Fri Oct 07, 2011 11:42 am

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by en1gm4 » Wed Dec 05, 2018 8:41 pm

only 18 months late but lets see if anyone is still on these boards :)
Christian, are you able to provide any guidance on how to install 7.9.1 on SqueezeOS?

Man in a van
Posts: 284
Joined: Sun Aug 25, 2013 2:39 pm
Location: Staffordshire. UK

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by Man in a van » Fri Dec 07, 2018 2:20 pm

Do you mean like this?


Imageutubejoggler by Man in a van, on Flickr


Install LMS (I use v7.9.2) on the Joggler (there is a uTube plugin in 3rd party plugins) and follow the instructions here

https://forums.slimdevices.com/showthre ... post857414

castalla
Posts: 849
Joined: Wed May 29, 2013 10:33 am

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by castalla » Fri Dec 07, 2018 9:34 pm

Err - I think OP wants advice on how to install LMS itself (not the youtube plugin)

Man in a van
Posts: 284
Joined: Sun Aug 25, 2013 2:39 pm
Location: Staffordshire. UK

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by Man in a van » Sat Dec 08, 2018 11:29 am

Yeah, that's what I thought as well, but why post on this thread about the Plugin?

There is enough information available on the forum to whatever the poster want's, can just ask for help when stuck.

Either way, we'll maybe find out (or not, sigh :? )

Hope all is well :)

castalla
Posts: 849
Joined: Wed May 29, 2013 10:33 am

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by castalla » Sat Dec 08, 2018 6:16 pm

Thanks - okay

[I think I'm rapidly losing it all - no idea any more about many posts, why people ask for help on the most obscure issues ... thank god for BBC podcasts to get some sanity out of the pantomime of nonsense which passes for hews these days! Made the big mistake of watching the brexit debates in parliament this week.]

User avatar
hawsey
Posts: 1938
Joined: Sun May 22, 2011 11:23 pm
Location: Northumberland

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by hawsey » Sun Dec 09, 2018 3:55 pm

https://youtu.be/Tjp5OmoDYQM

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

Happy Joggling

gegs
Posts: 1143
Joined: Fri Mar 04, 2011 3:22 pm
Location: Edinburgh

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by gegs » Thu Dec 20, 2018 1:41 pm

TBH, I've given up on running LMS on the Joggler; it's just too fiddly to do updates and it kept crashing for me.

I only use my Jogglers as players and now run LMS on a Raspberry Pi using Max2Play. It is so easy to update from the Max2Play web interface and I have found it to be more stable (although it is easy to restart or reboot from Max2Play too.) Recommended!

Max2Play also runs LMS as a headless player on the Pi, so you could have an additional player if you wanted (although I don't use that facility)

User avatar
dwl99
Posts: 765
Joined: Fri Mar 04, 2011 7:38 am
Location: Glasgow

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by dwl99 » Thu Dec 20, 2018 5:06 pm

I've also given up with LMS on my Joggler & Pi, too many random problems with bitrate errors. Have now upgraded to Plex on a Synology NAS & very happy with it. I would guess that Plex running on a Linux Joggler would now be a better experience than with LMS.

User avatar
roobarb!
Posts: 1521
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:30 pm
Location: Manchester, UK
Contact:

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Post by roobarb! » Mon Dec 24, 2018 12:30 am

dwl99 wrote:
Thu Dec 20, 2018 5:06 pm
I've also given up with LMS on my Joggler & Pi, too many random problems with bitrate errors. Have now upgraded to Plex on a Synology NAS & very happy with it. I would guess that Plex running on a Linux Joggler would now be a better experience than with LMS.
I'm reaching that conclusion too. I use Plex these days, it's good. Not tried Jogglerfying though. Yet. :)
birdslikewires.net - home of the Reflash System, SqueezePlay (OS) and various tools for the Joggler!

Post Reply