Better Logitech Media Server Scanning in PnP III (perhaps)

General discussion relating to the O2 Joggler, from the default O2 setup, to alternative operating systems and applications.
Post Reply
User avatar
offbeatdave
Posts: 1037
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:43 pm

Better Logitech Media Server Scanning in PnP III (perhaps)

Post by offbeatdave » Thu Sep 20, 2012 9:49 pm

Thanks to ilovemyjoggler for highlighting this potential fix for some people with their Logitech Media Server scanning in PnP III:
ilovemyjoggler wrote:
offbeatdave wrote:Build in progress:
v3.048 Updates Logitech Media Server from v7.7.1 to v7.7.2
Fix wrong reference to busybox in startup scripts linked to LMS scanning - is this causing people's scanning problem
Well whatever you did, it worked. I couldn't scan my usb into the squeezeplay atom before. Updated to your newest version this evening and hey presto! Had a couple of false starts (my fault) but it scanned in minutes and I'm thrilled. Thanks!
I think that it is all to do with the startup script fix I made rather than the LMS update. For those on earlier versions on PnP III, you need to edit the file /etc/init.d/boot.d/S98squeezebox.server and change the line

Code: Select all

echo rescan | /media/gforums/busybox nc -w1 localhost 9090
to read

Code: Select all

echo rescan | /bin/busybox nc -w1 localhost 9090
"EVERY DAY I'M JOGGLERING!"
Jogglering since Dec '09;
Tinkering with Jogglers since Feb '10 thanks to PMJ, Jogtools, PnP & sqpOS;
Gave something back Feb '12 to Apr '14 with PnP Mk II & PnP III;
Finally 'completed' PnP III Apr '15!

Post Reply