Page 1 of 1

Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Sun Mar 19, 2017 10:26 am
by gforums
Hi guys,

just a short note, because I didn't find an actual informartion on our forum:

Using roobarb's squeeze OS (external usb), I could install LMS nightly 7.9.1 from the official deb file:
(wget http://downloads.slimdevices.com/nightl ... 5_i386.deb)

This version is running fine with the latest YouTube Plugin:
http://forums.slimdevices.com/showthrea ... n-(API-v3)


With the stable LMS 7.8 I had trouble conecting to YouTube.

So if anyone want's to give it a try..!

-christian

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Wed Apr 26, 2017 8:28 am
by Error
will this work on Buzz' Xubuntu version also?
I'm missing the Youtube functionality!

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Mon May 01, 2017 7:13 pm
by gforums
I didn't try it, but it should...

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Wed Dec 05, 2018 8:41 pm
by en1gm4
only 18 months late but lets see if anyone is still on these boards :)
Christian, are you able to provide any guidance on how to install 7.9.1 on SqueezeOS?

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Fri Dec 07, 2018 2:20 pm
by Man in a van
Do you mean like this?


Imageutubejoggler by Man in a van, on Flickr


Install LMS (I use v7.9.2) on the Joggler (there is a uTube plugin in 3rd party plugins) and follow the instructions here

https://forums.slimdevices.com/showthre ... post857414

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Fri Dec 07, 2018 9:34 pm
by castalla
Err - I think OP wants advice on how to install LMS itself (not the youtube plugin)

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Sat Dec 08, 2018 11:29 am
by Man in a van
Yeah, that's what I thought as well, but why post on this thread about the Plugin?

There is enough information available on the forum to whatever the poster want's, can just ask for help when stuck.

Either way, we'll maybe find out (or not, sigh :? )

Hope all is well :)

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Sat Dec 08, 2018 6:16 pm
by castalla
Thanks - okay

[I think I'm rapidly losing it all - no idea any more about many posts, why people ask for help on the most obscure issues ... thank god for BBC podcasts to get some sanity out of the pantomime of nonsense which passes for hews these days! Made the big mistake of watching the brexit debates in parliament this week.]

Re: Logitech Media Server 7.9.1 + YouTube Plugin working

Posted: Sun Dec 09, 2018 3:55 pm
by hawsey
https://youtu.be/Tjp5OmoDYQM

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk